Onze winkel in Wageningen

Wij zijn volop telefonisch bereikbaar via 06 229 39 062 

Lees hier ons Corona beleid

''Deze onderneming richt zich uitsluitend op de verkoop van tweedehands Lundia producten en heeft verder op geen enkele wijze betrokkenheid met het merk zelf.''

De winkel van Tweedehands Lundia Wageningen is gevestigd in het centrum van Wageningen. In onze winkel treft u een grote voorraad artikelen van de populaire en tijdloze Lundia lijn. Wij verkopen zowel aan particulieren als bedrijven. Alle bedragen op onze website zijn incl. 21% btw. Om dat wij volledig gespecialiseerd zijn in de Lundia meubellijn kunnen wij u uitstekend van advies voorzien. Wij korten ook staanders en planken in op elke gewenste maat. Tevens schuren wij ook bijna alle onderdelenWilt u zeker weten of het gewenste artikel op voorraad is? Dan vezoeken wij u te mailen naar info@tweedehandslundiawageningen.nl. Uiteraard kunt u ook langskomen in onze winkel in Wageningen of ons bellen via 06 229 39 062.

Parkeer advies

Om onze winkel makkelijk te bereiken adviseren wij u (indien er plaats is) uw auto te parkeren op het Salverdaplein, 6701 BW Wageningen. Vanaf hier loopt u makkelijk naar onze winkel aan de Conventstraat 21. Klik hier voor meer informatie.